Pages Menu
Categories Menu
Hitherm Compact®

Hitherm Compact®

Hitherm Compact® – Klimatska stena

Želja po večjem udobju v starejših hišah ni nobena novost. Ravno tako so razumljive želje lastnikov, da bi naknadno vgradili nizkotemperaturne in varčne sisteme ogrevanja.

Toda kdo bo razbijal betonska tla, da bi naknadno vgradil talno ogrevanje, ali pa se odločil za stensko ogrevanje in čakal štiri tedne, da se posuši omet?
S Hitherm® Compact klimatsko steno vam ponujamo rešitve pri naknadni izvedbi ogrevanja in hlajenja. Ob hitri in čisti montaži lahko obstoječa grelna telesa zamenjamo s sistemom ogrevanja novih dimenzij.
Pri izgradnji podstrešij nam Hitherm® Compact z zaključno ploščo iz fermacella omogoča hitro izvedbo ogrevanja in zaključnega sloja, ki ga je treba samo pleskarsko obdelati.
itherm ® Compact je stensko ogrevanje in hlajenje, namenjeno za montažne objekte, sanacijo in naknadno vgradnjo v že obstoječe objekte. Lahko pa ga uporabimo tudi za izvedbo suhomontažnega estriha s talnim ogrevanjem, na katerega položimo samo še talno oblogo.

Stensko ogrevanje in hlajenje namenjeno za montažne objekte, sanacijo in naknadno vgradnjo v že obstoječe objekte.Hitherm Compact lahko uporabimo za izvedbo suhomontažnega estriha s talnim ogrevanjem na katerega položimo samo še talno oblogo.

Harreither

Read More
Hitherm Bio®

Hitherm Bio®

Hitherm Bio® – Klimatska stena

Ekološko in biološko ozaveščeni investitorji so največji zagovorniki stenskega ogrevanja, saj jim le-to zagotavlja zdravo in ugodno klimo v prostoru brez dvigovanja prahu. S sistemom Hitherm ® Bio vam ponujamo celovito rešitev pri ekološki gradnji.

V praksi preverjeni Hitherm ® stenski register smo vstavili v izolacijsko ploščo iz konoplje, ki je odlična nosilna podlaga za skoraj vsak omet. Še posebno je primerna za priljubljen biološki gradbeni material – ilovico. Ilovica ima kot eden izmed najstarejših gradbenih materialov v zgodovini človeštva zdravo lastnost, ki ji omogoča idealno regulacijo klime v prostoru s svojo sposobnostjo dihanja. V primeru suhega zraka ilovica oddaja vlago, pri previsoki vlažnosti pa jo veže nase.

Harreither

Read More
Hitherm®

Hitherm®

Prednosti Hitherm® klimatske stene

  • S svojim blagim sevanjem nudi blago in prijetno klimo v prostoru ter ohranja naravno vlažnost
  • Nizkotemperaturni režim ogrevanja, ki omogoča dolgoročno neodvisnost od energetskega trga
  • Omogoča pozicioniranje toplote tam, kjer jo najbolj potrebujemo
  • Hlajenje objekta brez vpihovanja in odvzemanja vlage v prostoru
  • Dolga življenjska doba – ogrevanje za naslednjo generacijo
  • Energetsko varčen potencial
  • Hitra odzivnost – registrska tehnika
  • Ne povzroča dvigovanja prahu in s tem povezanih alergij
  • Ureditev interierja brez omejitev
  • Ogrevanje z 20-letno tradicijo

Harreither

Read More